NOVI ROK ZA PRIJAVE ZA UČEŠĆE NA RADIONICAMA KREATIVNOG PISANJA

NOVI ROK ZA PRIJAVE ZA UČEŠĆE NA RADIONICAMA KREATIVNOG PISANJA

21.04.2023.

 

Rok za prijave je produžen do 21.04.2023. godine. Početak rada radionica će biti zadnji vikend u aprilu i nastaviće se u toku mjeseca maja.

 

Vaš Centar OMAHA

 

Tekst izvornog poziva:

 

JAVNI POZIV
za učešće na radionicama kreativnog pisanja za 2023. godinu

U sklopu projekta „Književno stvaralaštvo mladih – književni konkurs“, koji realizuje Centar za kulturu, umjetnost i društvo OMAHA iz Cazina, raspisujemo javni poziv za prikupljanje prijava za učešće u radu radionica kreativnog pisanja i unaprjeđenja spisateljskih vještina. Ukupno je planirano održavanje četiri do pet jednodnevnih radionica u periodu april-maj 2023.

Radionice će se održavati u dane vikenda u Bihaću a vodiće ih renomirani predavači i autori iz BiH i inostranstva.

Pravo prijave imaju svi zainteresovani starosne dobi od 15 do 30 godina koji su rođeni, žive ili su porijeklom po roditeljima sa područja općina koje pripadaju Unsko-sanskom kantonu.

Broj mjesta je ograničen na 20. Rok za dostavljanje prijava je 31.03.2023. godine. Učešće u radu radionica je BESPLATNO. Organizator ne snosi putne ili bilo kakve druge troškove učesnika.

Prijave slati u elektronskoj formi na email adresu centaromaha@gmail.com. Uz prijavu dostaviti kraću biografiju. Odabrani učesnici će biti obaviješteni putem elektronske pošte. Od polaznika se očekuje da prisustvuju svim radionicama.

Realizaciju ovog projekta podržalo je Ministarstvo obrazovanja, nauke, kulture i sporta USK.